Hapukapsasupp

Autor: Vesta Reest
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 14.03.2012 12:52

Adogmaatiline hapukapsasupp

700 g tavalist hapukapsast

2-3 haput õuna

või 500 g tavalist ja 200 g õunaga hapendatud kapsast

1 keskmine sibul

2-3 küüslauguküünt

1 tükk sellerijuurt

Veidi õli

Värsket kapsajuurika-õunamahla

Serveerimiseks rohelist sibulat, tilli

Valget kuumsuitsukala

Haki sibul, küüslauk, ja sellerijuur, kuumuta poti põhjas õli ja lisa maitseköögiviljad, kuumuta klaasjaks. Puhasta ja tükelda õunad, lisa patta. Kui kapsas on väga hapu ja soolane, pese see läbi. Kalla kapsas patta, sega läbi ja kuumuta 10 minutit, sega, et põhja ei kõrbeks. Lisa niipalju vett, et kapsas on kaetud. Lase keema tõusta, keeda tasasel tulel u 30-35 minutit, kontrolli, et kapsas oleks küps. Lisa kapsamahl ja kuumuta, ära enam keeda. Viimistle maitse, serveeri koos hakitud tilli ja sibulaga ning puhastatud valge kuumsuitsukala tükkidega.

Keskmine hinne:
Sinu hinne:

Kommentaarid

Vastuse lisamiseks sisene ERR kasutajatunnuse ja parooliga või vasta ilma sisse logimata alljärgneva vormi kaudu.


Kommenteerimise reeglid leiad siit.

Kommentaarid (2)