Läätsepada seentega ja tomatipesto

Autor: Margit Härma
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 13.06.2012 11:50

kahele inimesele

1 väike sibul
½ väikesest kapsast
2 peotäit rohelisi läätsi
8 pruuni šampinjoni
sidrunimahla
½ tl köömneid'
oliiviõli
peterselli
soola, pipart

Pane läätsed keema. Puhasta seened ja lõika neljaks.

Viiluta kapsas ja sibul. Paksupõhjalises potis või vokpannil prae sibul läbipaistvaks, lisa seened ja uhmerdatud köömned.

Lisa kapsas ja keedetud läätsed ja osa läätsekeedu veest. Maitsesta soola, pipra, sidrunimahla ja oliiviõliga. Lisa petersell.

 

Tomatipesto

5 - 6 päikesekuivatatud tomati poolikut koos õliga
2 spl konservitomatit või tomatipüreed
3 küüslauguküünt
1/2 tl tšillihelbeid
2 spl oliiviõli
1 tl tumedat muskovado suhkrut
2 spl õunamahla
sidrunimahla
soola ja pipart

Keskmine hinne:
Sinu hinne: