Päikesekuivatatud tomatite ja bulguriga täidetud kabatšokk

Autor: Margit Härma
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 12.06.2012 11:49

kahele inimesele

2 väiksemat prinki kabatšokki
peotäis keedetud bulgurit või kinoat
6-8 päikesekuivatatud tomatipoolikut koos õliga
1 sibul
1 punane tšillipipar
1 küüslauguküüs
1 peotäis riivitud parmesani
2 spl jogurtit
maitse järgi suitsupaprikat ehk pimentón de la Verat
toiduõli
soola ja pipart

Lõika kabatšokid pooleks, tühjenda sisust, määri õliga ja maitsesta. Torka kahvliga pehmesse osasse augud ja küpsesta ahjus 190 kraadi juures umbes 10-15 minutit.

Samal ajal tee täidis. Haki sibul, tšilli ja kabatšoki sisu. Prae pannil sibul ja kabatšoki tükid läbi ning lisa tükeldatud tomatid, tšilli ja bulgur. Kuumuta veidi, pressi juurde küüslauk, maitsesta suitsupaprika ja peterselliga. Sega jogurt riivitud juustuga.

Tõsta täidis kabatšoki poolikute sisse ja kata juustuga. Küpseta ahjus kuni juustukate on kuldne.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: