Ahvena-peekoni-kukeseenesaiad

Autor: Vladislav ja Kaarel Koržets
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 25.10.2011 12:08

4 ahvenafileed
4 viilu röstsaia
4 viilu suitsupeekonit
150 g kukeseeni
1-2 küüslauguküünt
4 sl hapukoort
maitsrohelist
õli
võid
soola, pipart

Maitsesta ahvenafileed kergelt soolaga ning prae nad või ja õli segus kuni ilusa värvuse saavutamiseni.

Pruunista peekoniviilud ning pane nad köögipaberi peale üleliigsest rasvast nõrguma.

Prae puhastatud kukeseened võis, lisa peeneks hakitud küüslauk ning hapukoor. Maitsesta soola ning värskelt purustatud pipraga.

Rösti saiaviilud, aseta neile peale seened, ahvenad ja peekon ning kaunista maitserohelisega.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: