Täisteraleivast võileib ja roheline salat praetud kanamaksaga

Autor: Irena Dmitrieva
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 13.03.2013 10:41

Täisteraleivast võileib avokaado, tomati, kodujuustu ja ürtidega

Retsept ühele portsjonile


Täisteraleib 30 g

Avokaado 25 g

Tomat 25 g

Kodujuust 45 g

Värske rukola lehti

Oliiivõli 0,5 tl

Sool, pipar


Valmistamine:

Avokaado viljaliha hõõrume väikse törtsu oliivõliga pehmeks massiks.

Määrime avokaadomassi leivale, peale paneme tomativiilu ja raputame natuke soola.

Seejärel lisame kodujuustu ja kaunistame värske rukolalehega.

Head isu!




Rohelise salati segu marjade ja kergelt praetud kanamaksaga

Retsept neljale


Kanamaks 500 g

Värsked marjad (põldmari, vaarikas, mustikas)180 g

Salatilehesegu 180 g

Kirsiveiniäädikas 4 spl

Mesi 2 spl

Oliiivõli 100ml

Sool, pipar

Kaunistuks – basiilikuleht


Valmistamine:

Segame kokku rohelise salati sordid. Salatikastmeks segame omavahel kokku oliiivõli, kirsiveiniäädika ja mee ning maitsestame soola, pipraga.

Puhastatud kanamaksa praeme ca 5 minutit. Maksa praadides peaks pann kindlasti eelnevalt kuumutatud olema. Lisame maksale kirsiveiniäädika ja praeme seni, kuni vedelik on pannilt kadunud.

Salatisegule lisame marjad ja segame kastmega läbi. Kõige peale paneme praetud kanamaksa.

Salati kaunistame värske basiilikulehega.


Head isu!

Keskmine hinne:
Sinu hinne: