Letšo ning röstitud paprika ja kikerherne määre

Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 11.09.2013 10:59

Letšo

5 küünt küüslauku

250 g šalottsibulat

400 g punast paprikat

500 g konserveeritud kirsstomateid

1 sl äädikat

2 loorberilehte

suhkrut soola, musta pipart

Küpseta paprika 180 C juures 15-20 minutit, kata fooliumiga ja lase jahtuda. Passeeri šalottsibul ja küüslauk ning lisa kirsstomatid ja loorber. Hauta 1 tund madalal kuumusel. Koori paprikad, tükelda ning lisa tomatisegule. Maitsesta äädika, suhkru, soola ja musta pipraga.


Röstitud paprika ja kikerherne määre

1 küüs küüslauku

350 g punast paprikat

240 g kikerhernest

oliiviõli

köömneid, soola ,musta pipart

Küpseta paprika 180 C juures 15-20 minutit, kata fooliumiga ja lase jahtuda. Koori paprikad, lisa kikerherned, küüslauk, maitseained ja oliiiõli. Püreesta saumikseriga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: