Sinepised aprikoosid, ploomid konjakiga, jõhvika-põldmarja hoidis

Autor: Ketlin Pekko
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 09.12.2014 12:39

300 g kuivatatud ploome
600 ml õunamahla
100 g suhkrut
50 ml valge veini äädikat
150 ml konjakit

Pane õunamahl, äädikas, suhkur ja ploomid potti, kuumuta keemiseni ning
lisa konjak.

250 g aprikoose
50 ml valget veini
80 g suhkrut
70 g teralist sinepit

Pange kõik komponendid potti ja kuumutage tasasel tulel kuni aprikoos on
pehmemenud, vajadusel lisage vett.

340 g õuna (2 tk)
70 g Kreeka pähkleid
50 g võid
40 g suhkrut
40 g jõhvikaid
40 g põldmarju
kaneeli

Hakkige õun ja Kreeka pähklid peeneks. Sulatage potis või, lisage kõik
komponendid ning kuumutage kuni õun on pehme.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: