Eestimaine taco

Autor: Robert Nool
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 26.05.2014 11:22

Gluteenivaba taco

Komponendid:

100g riivitud juustu
4-5 riba praetud peekonit
Värsket kurki
Kirsstomateid
Salatilehti
30g hapukoort
20g tomatikastet

Valmistamine:
Kuumuta pann, kalla riivjuust pannile ning aja ühtlaselt õhukeseks kihiks laiali.
Tõsta praejuustu serva ning kui põhi tugevaks on muutunud, siis keera  ringi ning prae teiselt poolt. Valmis praejuust tõsta pannilt taldrikule ning keera serv teise peale.
Kui juustust taco kest tahkeks on muutunud, aseta selle põhja salatilehed.
Lõika kurgist meelepärase pikkusega pulgad ning viiluta kirsstomatid.
Täida kest kurgi- ja tomativiilude ja peekoniribadega.
Pane täidise peale hapukoore-tomatikaste

Keskmine hinne:
Sinu hinne: