Düšesskartul kirsstomatite ja kõrvitsaseemnetega
Autor:
Allan Jürgens
Allikas:
Terevisioon
|
Avaldatud:
02.05.2012 11:23
140 g kartulit
natuke 82% võid
1 kanamuna
kirsstomatit
küüslauku
tüümiani
soola ja pipart
oliiviõli
kõrvitsaseemneid
- Koori kartulid ja keeda vees pehmeks.
- Püreestada kartulid ning lisada munakollased ning või. Maitsestada soolaga
- Kuumutada pannil õli ning kuumutada hakitud küüslauk, kirsstomatid, või ja tüümian.
- Asetada kartulipüree pritskotti ning pritsida küpsetuspaberile süvendid.
- Tekkinud süvendisse panna praetud tomatid ning raputada üle kõrvitsaseemnetega
Asetada ahju 170 kraadi ja küpsetada umbes 10 minutit või kuni kartulipüree ääred on ilusad kuldsed.