Düšesskartul kirsstomatite ja kõrvitsaseemnetega

Autor: Allan Jürgens
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 02.05.2012 11:23

140 g kartulit

natuke 82% võid

1 kanamuna

kirsstomatit

küüslauku

tüümiani

soola ja pipart

oliiviõli

kõrvitsaseemneid

 

  • Koori kartulid ja keeda vees pehmeks.
  • Püreestada kartulid ning lisada munakollased ning või. Maitsestada soolaga
  • Kuumutada pannil õli ning kuumutada hakitud küüslauk, kirsstomatid, või ja tüümian.
  • Asetada kartulipüree pritskotti ning pritsida küpsetuspaberile süvendid.
  • Tekkinud süvendisse panna praetud tomatid ning raputada üle kõrvitsaseemnetega

Asetada ahju 170 kraadi ja küpsetada umbes 10 minutit või kuni kartulipüree ääred on ilusad kuldsed.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: