Baieri suupiste obazta ja Baieri kreem

Autor: Aleks Peetson
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 10.05.2012 12:18


Baieri kreem

1 / 2 liitrit piima
4 munakollast
100 g suhkrut
400 ml (2 pakki) vahukoort

vanillisuhkrut

10 g želatiini

Pane želatiin külma vette punduma.

Vahusta munakollased vanilje ja suhkruga, pane kuumaveevannile ja lisades peene joana eelnevalt soojendatud piima sega kuni tekib kreemjas mass. Lisa želatiin ja tõsta külmavee kaussi jahtuma.

Vahusta vahukoor ja kui kreem on küllalt jahtunud, sega see vahukoorega, jaota vormidesse ja pane külmikusse tarduma.

Serveerimisel löö kreem vormist välja ja garneeri värskete marjadega.



Obazta

200 g Camembert'i juustu

100 g võid

1 punane sibul

1 väike paprika

pipart

soolakringlit (brezel) või röstsaia


Sibul ja paprika lõika väikesteks kuubikuteks. Pane kõik koostisosad kaussi ja sega kuni ühtlase massi tekkimiseni.

Serveeri soolakringli või röstsaiaga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: