Kilekotikurgid

Autor: Lia Virkus
Allikas: Prillitoos | Avaldatud: 09.09.2014 16:10

1 kg väikseid kurke
1 kuhjaga sl meresoola
15 mustsõstralehte
tillivarsi ja õisikuid
1 küüslaugupea
1 sl sinepiseemneid

Pese kurgid ja hoia neid paar tundi kuni üleöö jääkülmas vees. Lõika kurkidel otsad ära, et maitsed kiiremini imenduksid. Tükelda mustsõstralehed ja küüslauk, pane koti põhja koos soola ja sinepiseemnetega. Pane kotti ka kurgid ja hakitud tillivarred. Sõlmi kott pealt kinni ja sakuta korralikult segamini. Hoia miinimum 2 tundi kuni üleöö külmas. Kindlasti sakuta kotti mõned korrad, et kõik kurgid maitseaindjatega kokku saaksid.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: