Kohev kalkunimunaomlett spinatiga

Autor: Kätrin Maidla
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 23.01.2013 10:11

Omlett ühele, küpseb väiksema ca 18cm mõõduga panni peal: 

- 2 külmutatud spinatikuubikut

- suts õli

- 2 muna

- 2-3 spl vett

- soola, pipart

- lisandiks mõnd head juustu - parmesani, fetat vms (Mulle endale meeldib väga punane pestojuust, mida saab Juustukuningatest ja vahel ka Rimist)

 

Võta spinat hommikuste toimetuste ajaks pannile sulama. Et protsessi kiirendada võid need hetkeks kuuma vee alt läbi lasta. 

Kui oled valmis omletti valmistama, lisa pannile natuke vett, pane pliit tööle ja keeda spinatit vees, kuni see aurustub. Lisa või ja kuumuta läbi. 

Sega kokku munad, sool-pipar ja klopi hulka vesi. 

Vala pannile, soovi korral riivi peale natuke juustu, keera tuli vaikseks ja kata kaanega. 

Küpseta 5-6 minutit, kuni omlett on kohev. 

Serveeri kohe värske salati, tomati, kurgi vms.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: