Kalakoogid ingveri ja vürtsidega ning ingveri lassi

Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 21.11.2013 12:02

Kalakoogid ingveri ja vürtsidega

75 g lōhet
75 g koha
3 g tilli
2 g münti
1,5 g estragoni
0,5 sidruni koor
1 küüslaugu küüs
0,5 tl vürtskööment
10 g ingverit riivitud
5 g panko riivsaia või tavalist
1 muna

Lisand

5 g sushi ingverit
Maitsestamata jogurt 20 g
Sool
Pipar

1. Haki kala peeneteks kuubikuteks
2. Haki ürdid peeneks
3. Sega kokku kala, ürdid, vürtsid, muna ja riivsai
Maitsesta soola ja pipraga
4. Vormi golfipalli suurused pallid ja pressi õrnalt lapikuks
5. Kuumuta pannil toiduõli ja prae kalakooke mõlemalt poolt 3-4 minutit keskmisel kuumusel. Lase puhata.
Maitsesta jogurt sidruni mahla ja soolaga.
Serveeri ingveri ja maitsestatud jogurtiga.


Ingveri lassi

1 tl kardemoni
200 ml jogurtit
200 ml mullivett või tavalist vett
1 mandariin
Peotäis jääd
Supilusikatäis riivitud ingverit
Maitse järgi mett

1. Rösti kardemon pannil, kuni see on aromaatne.
2. Lisa kōik komponendid blenderisse ja purusta
3. Maitsesta meega ja serveeri klaasiga

Keskmine hinne:
Sinu hinne: