Kana küüslauguveega ja Kana Chkmeruli

Autor: Wend
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 18.11.2011 16:40

GRUUSIA SAATKOND

Kana küüslauguveega

Õli praadimiseks
3 purustatud küüslauguküünt
50 g külma vett
Maitse järgi soola

 
Kana kintsuliha

Prae kanaliha malmpannil või savikausis valmis ning vala üle küüslauguveega.
Serveeri värske koriandri ja/või tilli ning peterselliga.

Söö koos gruusia leivaga

 

Kana Chkmeruli

1 ports

Õli praadimiseks
Kahe kintsu liha, lõigatud suupärasteks tükkideks.
Kaste – 50 g hapukoort, 100 g vahukoort, natuke adžikat
Maitsestamiseks hmelli sunellit, purustatud küüslauku ning värskeid ürte.

Variant 1.

Pruunista kanaliha savikausis. Seejärel vala kaussi kaste ning küpseta 200 kraadises ahjus ca. 20 minutit. Enne serveerimist maitsesta ürtide, küüslaugu ja hmelli sunelliga.

Variant 2.

Prae kana malmpannil korralikult läbi, lisa kaste ja hauta kuni kana on valmis. Enne serveerimist maitsesta ürtide, küüslaugu ja hmelli sunelliga.

Söö koos gruusia leivaga

Keskmine hinne:
Sinu hinne: