Pidulik söök kolmele

Autor: Wend
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 21.10.2011 17:07

Ö

1.
200 g keedetud maapirni (Vaata, et üle ei keeda. Kipub kergesti pudruks minema.)
4 viilutatud šalottsibulat  (võib kasutada ka tavalist)
Peotäis värsket tilli, koriandrit ning murulauku.

Kuumuta pannil õli ja prae kõigepealt natuke maapirni ja seejärel lisa sibul. Prae korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lõpus lisa maitseroheline ja sega läbi.

2.
Kukeseenekastmeks läheb vaja juurvilju - 1 porgand, 1 sellerivars, 1 sibul ja kellele meeldib ka natuke apteegitilli. Prae õlis läbi ja lisa kukeseened. Siis vala peale 300g kalapuljongit. Keeda kokku. Lisa 300g vahukoort ja keeda kokku. Maitsesta soola ja musta pipraga.

3.
Keeda porgand ja redis. Nii u. 1-2 minutit

4.
800 g koha või siiafileed

Aurutamiseks pane vette valge pipra teri, loorberileht, tillivarsi, poole sidruni mahl ja pigistatud sidrun takkajärgi. Auruta kalatükke u. 4 minutit.

Harjutus on sooritatud, kui kõik valmib üheaegselt.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: