Terav sealiha

Autor: Priit Kuusk ja Annön
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 11.01.2013 16:00

ANNÖN

8-le inimesele

2 viilutatud sibulat

1,5 kg seakalekarbonaadi, kuubikuteks lõigatud

Väiksem kausitäis viilutatud porgandit

Pool kaussi viilutatud paprikat

Väiksem kausitäis tükeldatud sellerivart

 

Maitsestamiseks:

2 spl jahvatatud tšillit

½ spl jahvatatud koriandrit

1 tl jahvatatud musta pipart

½ spl soola

6-8 purustatud küüslauku

Tärklisevett

Prae sibul rohkes õlis pruuniks. Lisa liha ja pruunista. Siis keera kuumus väiksemaks ja lisa porgand. Prae kergelt läbi ja lisa ülejäänud köögiviljad ja natuke vett. Hauta pehmeks ja maitsesta. Lõpus lisa küüslauk, sega sisse ja viimasena tärklisevesi.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: