Kohupiimapasta

Autor: Priit Kuusk, Hare Krishna tempel
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 25.01.2013 16:50

Kui nüüd palak korraks kõrvale jätta siis paneeri uskumatud variatsioonid ja võimalused avanesid Hare Krishna templiköögis kohe esimesel päeval oma täies ilus. Teda võib teha äädikaga nagu restoranis, aga Ananda sõnutsi pole äädikas kasulik. Alati on valik:

 Näiteks kasuta sidrunimahla.

 Või vees lahjendatud sidrunhapet.

 Või hoopis keefiri vahekorras kaks osa piima üks osa keefiri.

 Ja kui saadud massi raskuse alla ei pane on värske kohupiim olemas.

Tõesti, pean tegema edetabeli kõige lihtsamatest, ent samas maitsvamatest roogadest maailmas – isetehtud kohupiim mee ja banaaniga kandideerib kindla peale kõrgele kohale! Lased veel saumikseriga läbi.... mmmm..., jumalik.

Ja creme brülee a´la krishna näeb ette siguri lisamise kohupiimapastale.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: