Juurviljadega lõhe magushapus kastmes

Autor: Wend
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 28.10.2011 15:24

CHEDI

Lõhefilee tükid, tärklise paneeringuga, friteeritud.

sibul, paprika, porgand, varsseller - korraks soolaga maitsestatud vees keeda lasta. Nii 30 sekundit.

Magushapu kaste: Äädikas 5% - 600ml, pruunsuhkur – 600g, ketšup – 300 g, worchestire kaste- 35g, poole sidruni mahl,  pool tšillit, vesi – 300 g ja paar sala komponenti ;)

Wok pannile õli, hakitud küüslauku ja tšillit, tunde järgi loomulikult. Lisada kaste, ajada keema ja lasta veidi kokku. Lisa kala ja köögiviljad woki paar korda läbi ja valmis.

Peale võib panna röstitud seesamiseemneid, rohelist sibulat ja granaatõuna seemneid.

 

Praeriis köögiviljade ja munaga – suurele hulgale

Aurutatud jasmiiniriis

Hakitud porgand ja türgi uba: keeta jällegi korraks soolaga maitsestatud vees, et jääks krõmps.

Muna vastavalt kogusele: 1 inimene 1 muna, 2 inimest 2 muna jne.

Maitsestamiseks sool, suhkur, valge pipar, seesami õli, sojakaste.

Wokpann ajada hästi kuumaks lisada õli, kuumuta. Lisa lahtiklopitud muna ja sega hästi intensiivselt et tekiks munapudru taoline mass. Lisa riis, sool, suhkur, valge pipar, seesami õli ja hakka wokkima. Vahepeal lisad keedetud köögiviljad ja wokid edasi.

Wokkida tuleb niikaua kuni suurem niiskus riisi seest on aurustunud ja järgi jääb selline mõnus prae riis. Meie wokkidel ei võta see väga kaua, kodustes oludes läheb tiba kauem. Lõpus lisad hakitud rohelist sibulat ja sojakaste. Lased paar korda läbi ning valmis ta ongi.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: