Kalakarri

Autor: Wend
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 07.10.2011 12:44

VS

Kahele inimesele

4 spl õli
1 peeneks hakitud sibul
1 roheline tšilli, peenikesteks ribadeks viilutatud
3 peeneks hakitud küüslauguküünt
2 pisikesteks tükkideks hakitud tomatit
200 g kala (punast või valget)
Peotais hakitud koriandrit
Näpuotsatäis vürtsköömneid
2 spl sidrunimahla
Törts vett
Sool ja must pipar

Kuumuta õli ja viska pannile vürtsköömned. Kui köök on lõhnu täis lisa sibul, tšilli ja küüslauk. Pruunista. Seejärel pane pannile tomat ja pisut vett. Keeda kokku. Siis läheb kala, maitsesta, lisa sidrunimahl ja hauta kaane all, madalal tulel, kuni kala on valmis. Lõpus lisa koriander. Süüa riisiga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: