Valentina borš

Autor: Priit Kuusk
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 13.02.2013 15:09

5l kanapuljongit

1kg keedetud kanatiibu, puhasta liha kontidest

3 porgandit, tükeldatud

3 keedetud peeti, tükeldatud või riivitud

Pool kg hapukapsast, tükeldatud

Ca. 6 keskmist kartulit, tükeldatud

2 punast paprikat, tükeldatud

2 sibulat

1 purk konservtomatit

Pool purki konservube

 

Maitsesegu – purusta köögikombainis tükeldatud soolaliha (ca. 50 g) 1 pesa puhastatud küüslauku ja suur peotäis tilli.

Aja puljong keema ja lisa terved sibulad. Lisa kartul ja keeda pehmeks. Siis lisa liha, kapsas, porgand ja aja keema. Seejärel paprika ja tomat. Sega läbi ja lisa peet. Keeda madalal tulel ja maitsesta loorberi, pipra, ja soolaga. Lisa oad ja maitsesegu ning timmi!

Süüa hapukoorega.

40 g külmarohtu pole ka vastunäidustatud.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: