Bo´Luc Lac ehk raputatud loomaliha

Autor: Priit Kuusk
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 22.03.2013 17:39

Vaja läheb:

1 varsseller

Väike jupp porrut

½ punast paprikat

½ rohelist paprikat

½ suurt porgandit

½ sibulat

100 g ananassi

100 g šampinjone

Natuke veisepuljongit


400 g veise välisfileed

 
2 spl kalakastet

2 tl suhkrut

1 tl soola

1 tl pipart

Tärklist

 

6 küüslauguküünt

3 cm ingverit

 

½ tl

Heledat sojakastet

Tumedat sojakastet

Magusat sojakastet

Austrikastet

Tšillipastat

Peotäis värsket koriandrit

seesamiseemneid

Lõigu liha doominoks, vasarda kergelt ja maistesta - 2 spl kalakastet, natuke suhkrut , natuke soola, natuke pipart, pool purustatud küüslaugust ja ingver. Lase seista ja hiljem sega sisse natuke tärklist.

Tükelda kõik köögiviljad. Kuumuta wokis õli. Lisa juurikad, soola ja suhkrut ja sega pidevalt. Minut hiljem lisa kulbitäis puljongit või vett. Woki kõval tulle 1 minut ja lisa liha. Sega ja lisa sojakastmed ja austrikaste. Sega ja woki ning lisa küüslauk, rohelist sibulat ja natuke tšillipastat.

1,2,3 ja serveeri koos koriandri ning seesamiseemnetega. Valmib 3 minutiga!

Süüakse muuseas ka ahjukartuliga!

Keskmine hinne:
Sinu hinne: