Lahtine lõhepirukas

Autor: Angelica Udeküll
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 19.12.2011 17:01

Lahtine lõhepirukas

Muretainas      300 g
Porru                1 keskmine vars
Võid                 1 spl
Lõhefileed        500 g
Kapparid          1 spl
Till                    1 spl
Sidrunipipar
Sool

Muna               2 tk
Rõõska koort   100 ml
Riivitud juustu 150 g

Rulli tainas õhemaks, aseta pirukavormi ja eelküpseta 190 C juures u. 10-15 minutit.

Porru pese, haki ribadeks ja prae võiga läbipaistvaks.Lase pisut jahtuda ning laota eelküpsetatud pirukapõhjale.

Lõhefileest lõika paari cm paksused viilud, maitsesta sidrunipipra ja vähese soolaga ning laota porrukihile.Puista lõhele kapparid, hakitud till.

Klopi munad rõõskakoorega ning vala lõhele, puista kõige lõpuks pirukale riivitud juust..

Küpseta pirukat 190 C juures, umbes 25 minutit.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: