Kaks kohupiimastruudlit

Autor: Vesta Reest
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 16.03.2012 12:41

500 g lehttainast

Määrimiseks muna

Kala-kohupiimastruudel

Mõned maapirnimugulad

Meelepärast soolakala

150-200 g kohupiima

Tilli-peterselli

Sidrunit

Näpuotsaga soola

Musta pipart

Koori maapirnid, lõika laastudeks, piserda peale sidrunimahla ja sega juurde petersell ning pisut soola, lase külmas tunnike maitsestuda. Lõika kala meelepärasteks viiludeks. Rulli pool tainast lahti, pane põhjale kohupiim, selle peale maapirnikuubikud ning seejärel kala ning kalale purusta veidi musta pipart. Kõige peale haki tilli. Keera struudliks, nii et pealmine kiht jääb kahekordselt, tee peale lõigud ja määri munaga. Küpseta 200 kraadises ahjus 20-22 minutit, kui struudel küpseb pealt liiga kiirelt, kata see fooliumiga ning küpseta, kuni ka põhi on krõbe.

Kõrvitsa-kohupiimastruudel

metsapähkleid

150 g kõrvitsat

150-200 g kohupiima

Veidi suhkrut

Lõika kõrvits kuubikuteks, auruta u 5 minutit, nii et see on poolküps. Rösti metsapähklid ning haki peeneks või pane köögirätiku sisse ja anna paar matsu tainarulliga. Rulli tainas lahti, pane põhjale veidi pähklipuru, sellele kohupiim ja peale kõrvits. Kõige peale võid taas pähkleid puistata. Raputa kõige peale veidi suhkrut, soovitavalt pruuni. Keera rulli, määri munaga ja küpseta nagu eelmistki struudlit.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: