Kaneelisaiad ja ahjuõunad vaniljekastmega
Autor:
Aaro Lode, Brezza kohvik
Allikas:
Terevisioon
|
Avaldatud:
11.11.2011 17:47
Kaneelisaiad
500 g lehttaigent
kaneeli
suhkrut
Rulli lehttaigen kergelt laiali. Ära rullimisega üle pinguta, muidu pirukad ei kerki ja jäävad madalaks. Raputa peale kaneeli ja suhkru segu. Rulli taigen kokku ja lõika võrdse suurusega seibid. Vajuta rullid käega kergelt laiaks ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200C juures 10-12 minutit.
Ahjuõunad vaniljekastmega
10 suuremat õuna
kaneeli
suhkrut
vaniljekastet
Koori ja puhasta õunad. Lõika õunad sektoriteks. Puista üle kaneeli ja suhkru seguga. Sega korralikult läbi ja pane ahju. Küpseta 200C juures kuni õunad on pehmed (umbes 10-15 minutit). Serveeri koos vaniljekastmega.