Kitsejuustu-tomatikuklid, punase sibula marmelaadiga

Autor: Ants Uustalu
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 07.11.2014 12:36

3 kanamuna

200g võid

100ml piima

350g speltanisu täisterajahu

200g kitsejuustu

100g tavalist juustu, riivitud

1 tl küpsetuspulbrit

120g kuivatatud tomateid

Soojenda piim ja sega võiga. Klopi munad sinna sisse. Lisa vähehaaval jahu, läbi sõela, kogu aeg segades. Pane sisse ka küpsetuspulber. Sega sisse kitsejuust, tavaline juust ja kuivatatud tomatid.

Pane küpsetusvormi ja küpseta 170c juures 15 minutit.

Punase sibula marmelaad

400g punast sibulat, viilutatud

100g mett

50ml punase veini äädikat

Õli

sool

Kuumuta sibulad paksupõhjalises potis pehmeks ja lisa mesi, kui mesi on sulanud ja kergelt paksenenud, vala peale äädikas. Kuumuta, kuni kogu vedelik on aurustunud.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: