Taimetoit rabarberi, ricotta ja spinatiga

Autor: Jevgeni Jermoškin
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 04.06.2012 12:23

Ricotta-spinati küpsetis:

šalottsibul 70gr
Spinat 115gr
Ricotta juust 340gr
Parmesani juust 55gr
Munakollane 1tk
Muna 1tk
Muskaatpähkel
Sidrunikoor 1/2tl
Jahu 60gr

Kokku 7 portsu
Purusta spinat koos parmesanijuustu ja sibulaga. Sega kokku munad, ricotta juust ja maitseained.
Sega omavahel spinatisegu ja ricottasegu, lõpus lisa jahu ja sega korralikult läbi. Pane silikonivormi sisse ning küpseta ahjus 150 C juures. 15-20 min.Serveeri soojalt.

Soe rabarberisalat:

Rabarber 60gr
Sibul 30gr
Öli 5gr
Spinati lehed 40
Kohvikoor 100ml
Suhkur 5gr

Keskmine hinne:
Sinu hinne: