Samsa

Autor: Priit Kuusk
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 28.02.2013 16:48

Lehttainas – (lihtsam on poest osta)

 

Täidis koosneb väikesteks tükkideks lõigutud taisest lambalihast + natuke lambarasva, viilutatud sibulast, köömnetest, soolast ja mustast piprast. Võib ka natuke kartulit panna.

 

Põhimõtteliselt on ühes pirukas asjad järgnevas vahekorras – 50 g tainast/50 g liha/50 g sibulat + maitseained.

 

Sega täidis ilusti läbi ja tee taignast endale sobivad tükid, mida suudad koos täidisega kokku voltida. NB! Rulli tainas suhteliselt õhukeseks.

 

Pintselda pirukad pealt munakollase ja vee seguga  ning üpseta 170 kraadi juures ca. 40 min.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: