Kaerahelbe-kamaküpsised pähklite ja kuivatatud jõhvikatega

Autor: Tuuli Mathisen
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 08.11.2012 11:59

100 g toasooja võid
1-1,5 dl pruuni roosuhkrut
1 muna
2 dl täistera kaerahelbeid
1 dl kamajahu
Näpuotsaga soola
Peotäis kuivatatud jõhvikaid
Peotäis röstitud maapähkleid hakituna
Valget šokolaadi

Sega toasoe või suhkru ja soolaga, lisa kamajahu ja kaerahelbed ning jõhvikad ja pähklid. Sega tainas läbi. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud plaadile lusikatäis tainast, vajuta see lusikaseljaga veidi lapikumaks ning küpseta 180-200 kraadi juures 10-12 minutit. Tõsta ahjust, jahuta.
Sulata veevannil valge šokolaad ning nirista see jahtunud küpsistele peale.
Keskmine hinne:
Sinu hinne: