Speltakarask

Autor: Kaarina Naur, mahetoidu koolitaja
Allikas: Sõida maale | Avaldatud: 01.11.2011 11:27

400 g mahejogurtit
400 g spelta lihtjahu
paar peotäit päevalille- või kõrvitsaseemneid
2 spl leiva maitseainesegu (koriander, köömen ja aniis võrdsetes kogustes)
1 spl ürdisoola
4 spl oliiviõli

Vala jogurt kaussi.  Lisa spelta lihtjahu, seemned, leiva maitseainesegu, ürdisool ja oliiviõli. Sega põhjalikult läbi ning vala ümmargusse küpsetusvormi või vormi lusikaga ahjuplaadile väikesed pätsikesed. Raputa peale veel veidi seemneid. Küpseta 185° ahjus 30-35 min.

Keskmine hinne:
Sinu hinne:

Kommentaarid

Vastuse lisamiseks sisene ERR kasutajatunnuse ja parooliga või vasta ilma sisse logimata alljärgneva vormi kaudu.


Kommenteerimise reeglid leiad siit.

Kommentaarid (8)