Kaerajaan ehk porgandi-kaeraküpsised

Autor: Angelica Udeküll
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 28.03.2011 10:53

100 g võid
1 dl Demerara suhkrut
1 keskmine porgand
1 spl riivitud ingverit
1 spl laimimahla
3 dl kaerajahu
1 tl vanillisuhkrut
1/2 tl küpsetuspulbrit
näpuotsaga soola
linaseemneid
purustatud sarapuupähkleid

Vahusta toasoe või suhkruga.
Riivi porgandid ja ingver, lisa laimimahl.
Sega porgandimass võivahu hulka.
Sega omavahel kaerajahu, küpsetuspulber, vanillisuhkur ning lisa porgani-võimassi hulka.
Sõtku tainas, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile teelusikaga pätsikeses, suru need ühtlaseks ja puista üle linaseemnete või pähklipuruga.
Küpseta 230 kraadi juures umbes kümme minutit.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: