Kartuli-nõgesekotletid

Autor: Mercedes Merimaa
Allikas: Maahommik | Avaldatud: 27.09.2012 12:25

2 peotäit kuivatatud või pool ämbrit värskeid nõgeseid

4 suurt keedetud kartulit

2 keskmist sibulat

küüslauguküüs

4 muna

jämedat jahu või kliisid paneerimiseks

maitseaineid - sool, pipar, pune, muskaatpähkel

õli praadimiseks

Purustage kausis puulusikaga kuivatatud nõgesed.  Värskeid nõgeseid hoidke minut aega kuumas vees, nõrutage ja hakkige. Vajutage keedukartulid kahvliga pudruks. Tükeldage sibulad ja küüslauk, lisage maitseained. Segage kõik ained omavahel kokku. Saadud tainaga toimige nagu tavalise kotletitainaga: vormige käte vahel kotletid, paneerige jahus  ning praadige pannil mõlemalt poolt.

 

Keskmine hinne:
Sinu hinne: