Angelica šokolaadirull

Autor: Angelica Udeküll
Allikas: Prillitoos | Avaldatud: 15.11.2012 16:50

Retsept kaheksale


Tainas
100 g suhkrut
4 muna
100 g purustatud mandleid
25 g kakaopulbrit
1 spl tärklist

Ganache kreem
200 g tumedat šokolaadi
100 ml musta või rohelist teed
100 ml apelsinimahla
1 spl Gran Mariner või muud maitsevat likööri

1. Vahusta munad suhkruga.
2. Sega omavahel kakao, tärklis ja mandlijahu ning ühenda ettevaatlikult munavahuga.
3. Laota tainas küpsetuspaberiga ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadi juures 10-15 minutit.
4. Küpsenud biskviit keera kummuli teisele küpsetuspaberile, mille oled suhkruga üle puistanud. Keera biskviit rulli ja jäta jahtuma.
5. Täidiseks sulata vesivannil šokolaad.
6. Lisa sulanud šokolaadi hulka pidevalt segades vedelikud.
7. Sega ühtlase massi tekkimiseni ja tõsta seejärel kreem külma paariks tunniks tahenema.
8. Külmast võttes sega kreem lusikaga läbi ja määri biskviidile, võid lisada ka vaarikaid või muid marju.
9. Keera biskviit uuesti rulli ja jäta paariks tunniks seisma.
10. Serveeri.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: