Napoleoni kook

Avaldatud: 16.11.2010 09:53

Tainas:

250 g võid
250 g hapukoort
300 g jahu


Kreem:

1 l piima
300 g suhkrut
4 sl jahu
4 muna
200 g võid
vanilliin
2 sl brändit


Valmistamine:

Sega või, hapukoor ja jahu taignaks. Jaga see 8. tükiks. Rulli neist osad õhukeseks ja küpseta 220 kraadi juures kuldpruuniks.

Keeda kreem. Vala 800 g piima potti, lisa suhkur, või ja lase keema. Sega omavahel 200 g piima, munad, jahu ja vanilliin. Vala segu keeva piima sisse. Hoida aeglasel tulel samaaegselt segades kuni kreem läheb paksuks. Jahuta ja vormi sellest Napoleoni kook.


Allikas: Terevisioon
Kokk: Nadezda Kaarma

Keskmine hinne:
Sinu hinne: