Mango-tapioki puding

Avaldatud: 07.10.2014 11:11

50g tapioki graanuleid
400ml kookospiima
30g pruuni suhkrut
450g (1 purk) East Endi mangopüreed
1,5 tl kardemoni seemneid (uhmerdada)
1 tl vanillikaunapastat
10g agar-agarit
1 suure apelsini mahl
1,5 tl tšillipulbrit
ca 10g pistaatsia pähkleid (võib uhmerdada)

1. Aseta tapioki graanulid koos kookospiimaga potti likku 5 min. Seejärel aja kookospiim keema ning tasasel tulel pidevalt segades keeda 12 min. Lisada suhkur ja tõsta jahtuma ca 45 min.
2. Sega suuremas kausis omavahel mangopüree, kardemoniseemned ja vanillikaunapasta.
3. Pressi apelsinist mahl välja ja aja see väikeses potis peaaegu keema, lisa vispeldades agar-agar. Lisa agar-agari segu mangomassile (väga hoolikalt läbi segades).
4. Sega omavahel täielikult jahtunud tapiokimass ja mangomass. Tõsta puding klaaspokaalidesse ning aseta külmkappi tahenema tunniks - paariks (võib ka üleöö).
5. Serveeri pistaatsia pähklitega ning raputa peale tšillipulbrit.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: