Magneesiumirikkad brownied

Autor: Kätrin Maidla
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 27.02.2013 10:46

2 tassitäit Kreeka pähkleid
2,5 tassitäit kuivatatud datleid
1 tassitäis kakaod
1 tassitäis hakitud mandleid
näpuotsatäis meresoola

Pane Kreeka pähklid köögikombaini ja purusta need peeneks.
Lisa kakao ja sool ning sega ained.
Lisa ükshaaval töötavasse köögikombaini datlid.
Sega, kuni tekib ühtlane mass, mis on natuke kleepuv, nii et saaks massist pätsikesi
vormida.
Kalla mass kaussi ja lisa hakitud mandlid ning sega läbi.
Võta koogivorm ja kalla mass vormi.
Patsuta käega mass ühtlaseks ja pane külmikusse mõneks tunniks seisma.
Võta külmikust brownie, lõika ruutudeks ja säilita toatemperatuuril.
Keskmine hinne:
Sinu hinne: