Rabarberi-arbuusi salat mascarpone juustuga

Autor: Jevgeni Jermoškin
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 07.06.2012 12:45

Mascarpone juust 150g
Kondenspiim 25g

Sidruni küpsised 100g
Või 85g

Rabarber 70g + 60g
Punane vein 50g
Suhkur 20g
Arbuus 120g
Glükoos 30g


Sega kokku mascarpone ja kondenspiim ühtlaseks massiks.
Purusta küpsised peeneks puruks. Sulata või ning sega küpsisete hulka. Pane paberile, aseta toidukile peale ning rulli õhukeseks umbes 3-4 milimeetriseks. Pane ahju ning küpseta 5-10 minutid, kuni taigen muutub pruunimaks. Jahuta.

Pane osa rabarberist potti koos suhkru ja veiniga. Keeda pehmeks siis lisa glükoos ning keeda kuni mass läheb paksemaks, pane ülejäänud rabarbar ja kuumuta kuni rabarber muutub pehmemaks.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: