Laktoosivaba mustikajogurti šarlott

Autor: piux80
Avaldatud: 07.02.2011 23:31

ERR

Rullbiskviidiks:
 
4 muna
4 spl suhkrut
4 spl jahu
500 g mustika või maasika (Keiju mustika-sojajogurtit)
55 g želatiini
 
Munad suhkruga vahustada, lisada ettevaatlikult jahu, valada segu plaadile ja küpsetada ca 200 kraadi juures kuldpruuniks. Biskviidile määrida toormoos ja keerata kohe rulli. Rull jahutada. Jahtunud rull lõigata sõrmejämedusteks viiludeks ja vooderdada nendega sobiv kauss või vorm. Želatiin lahustada vähese kuuma veega ja segada jogurtiga. Segu valada rullbiskviidi viiludega vooderdatud kaussi või vormi. Asetada külmkappi tarduma. Tardunud torti saab kergelt kausist kätte, kui kauss hetkeks korraks kuuma vette panna. Nüüd on hea tort taldrikule keerata ja sööma asuda!

Keskmine hinne:
Sinu hinne: