Kirsi-šokolaaditort

Avaldatud: 19.01.2011 14:43

Põhi:
5 muna
150 g suhkrut
100 g jahu


Täidis:
300 g toorjuustu
100 g suhkrut
300 g vahukoort
1 tl vanillipulbrit
200 g šokolaadi
300 g külmutatud kirsse
100 g apelsinimahla
2 spl želatiini


Kate:
200 g šokolaadi
100 g vahukoort
kokteilikirsse


Sega biskviidi komponendid kokku ja küpseta 200 kraadi juures 20-25 minutit.
Lõika jahtunud biskviit pooleks. Pane üks osa koogivormi sisse ja lisa kirsid.

Vahusta omavahel toorjuust, suhkur ja vahukoor. Sulata šokolaad, lisa toorjuustusegule ja sega kergelt. Pane želatiin mahla sisse paisuma ning hiljem lase see keemiseni kuumaks. Vala želatiin ülejäänud massi sisse ning kalla mass vormi sisse kirsside peale. Kata teise biskviidipoolega. Pane 3 tunniks külmkappi.

Võta tort vormist välja. Kata vahukoore ja šokolaadiga ning kaunista kirssidega.

 

Allikas: Terevisioon
Kokk: Nadežda Kaarma

Keskmine hinne:
Sinu hinne: