Angelica peedi-šokolaadikook

Allikas: Prillitoos | Avaldatud: 25.11.2013 16:49

Tainas:
250 g peeti
Poole sidruni mahl
3 muna
200 g pruuni suhkrut
180 g sulatatud võid
260 g nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
30 g kakaod

Kate:
100 g tumedat šokolaadi
Sorts toiduõli
Kaunistamiseks vaarikaid


Riivi toores peet peene riiviga ja sega sidrunimahlaga läbi. Vahusta munad suhkruga. Sulata või ja lisa koos riivitud peediga munavahu hulka. Sega omavahel kuivained ja lisa ülejäänud massile. Küpseta 180 kraadi juures ca 45 minutit. Sulata vesivannil šokolaad ja sega läbi tilga õliga. Kata jahtunud kook šokolaadiga ja lase taheneda. Kaunista näiteks vaarikatega.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: