Gluteenivabad šokolaadimuffinid

Autor: Tea Vallimäe
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 22.11.2012 12:30

Tooraine    18tk
Tume šokolaad    300g
Punased konservoad / kikerherned     2prk à 420g
Muna    4 tk
Vahtrasiirup    160ml
Küpsetuspulber    0,5tl
Cayenne pipar    
soola    

Pane ahi 200C juurde soojenema.
Vooderda vormid paberitega või määri võiga korralikult kokku.

Sulata šokolaad mikrouunis või keeva vee kausi peal.
Kurna konservoad ja loputa.
Püreesta oad ja munad omavahel köögikombainis või saumikseriga.
Lisa siirup, näpuotsaga caynne pipart ja soola.
Lisa massile sulatatud šokolaad ning sega hästi läbi.

Tõsta taigen 2/3 ulatuses muffinivormidesse.
Küpseta eelsoojendatud ahjus 200C juures 15 min.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: