Grenadiinimaitseline rabarber

Autor: Jevgeni Jermoškin
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 05.06.2012 11:28

Grenadiinisiirupis küpsetatud rabarber paneeritud maisihelveste ja martsipanipurug

Rabarber 350g
Grenadiini siirup 200g
Suhkrusiirup 20g
Puhasta rabarber ning pane vaakumkotti koos mõlema siirupiga, vakumeeri.
Küpseta 70 C juures 1tund.

Siirup, mis jääb rabarberist üle, kasuta kastme valmistamiseks.

Muna 1tk
Jahu 100gr
Maisihelbed 100g (purustatud)
Õli 50g

Paneeri ettevalmistatud rabarber jahus, siis munas ja lõpus maisihelvestes. Prae pannil kuldpruuniks.

Martsipanipuru:

Tükeldatud külm mage või 70g
Suhkur 50g
Martsipan 30g (hakitud)
Sidruni koor 1/2tk
Vaniljekauna seemned
Jahu 100g (sõelutud)

Sega kõik ained kokku peale jahu ja sõtku segamini. Lõpus pane jahu läbi sõela ning hõõru näpu vahel puruks. Küpseta ahjus 180 C juures pruuniks.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: