Mustika-kohupiima purukook

Avaldatud: 09.09.2012 16:26

16 tk

Valmistusaeg 20  min + 40-45 min ahjus

 

Põhi:

2,5 dl nisujahu

2,5 dl rukkijahu

1 dl kaerakliisid

1,5 dl suhkrut

200 g võid

 

Kate:
500 g kohupiima

1,5 dl kondenspiima

2 muna

Vanillsuhkrut

Riivitud sidrunikoort

500 g mustikaid

Kaneeli

 

Mõõda jahud, kliid ja suhkur lauale. Lisa  tükeldatud külm või  ja haki puruks. Tõsta 2/3 tainapurust küpsetuspaberiga  kaetud ahjuplaadile ( 27 x 32 cm) . Suru käega tugevalt kinni ja küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Hõõru kondenspiim ja munad kohupiima hulka, maitsesta vanillsuhkru ja riivitud sidrunikoorega. Tõsta kate tainale, laota peale mustikad ja riputa ülejäänud tainapuru. Riputa peale kaneeli. Küpseta veel 30-35 minutit.

 

 

Keskmine hinne:
Sinu hinne:

Kommentaarid

Vastuse lisamiseks sisene ERR kasutajatunnuse ja parooliga või vasta ilma sisse logimata alljärgneva vormi kaudu.


Kommenteerimise reeglid leiad siit.