Kahe šokolaadiga marmorkook

Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 07.05.2014 11:38

Põhi:

180 g kakao- või šokolaadimaitselisi küpsiseid
70 g võid

Täidis:

400 g toasooja toorjuustu
300 g vaniljemaitselist kohupiimapastat
200 g valget šokolaadi
200 g tumedat (vaarikamaitselist) šokolaadi

Purusta küpsised ja sulata või. Sega omavahel ning suru 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse  koogivormi, mille põhi on kaetud küpsetuspaberiga. Lõika küpsetuspaberist riba ja kata
sellega vormi ääred. Hoia vormi täidise valmimiseni külmas.

Sulata valge ja tume šokolaad eraldi kausides. Vispelda toasoe toorjuust ja kohupiimapastaga läbi. Jaga juustusegu kahte kaussi. Ühte kaussi sega vispliga hulka sulatatud valge šokolaad, teisele tume šokolaad. Vala mõlemad segud vaheldumisi põhjale. Tee koogi pinnale noaga kihti segamini tõste muster ja hoia kooki enne serveerimist vähemalt 3 h külmkapis.

Serveerimisel
riivi soovi korral peale valget ja tumedat šokolaadi või tõmba nendest noaga laastusid. Juurde sobivad vaarikad või nendest tehtud toormoos või kaste.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: