Jõulukuulid

Allikas: Mahemaa | Avaldatud: 14.12.2012 16:53

1 pähkelkõrvits
1 suurem sibul
150 g veisehakkliha
veidi juurpeterselli, tsillit
veidi paprikat, küüslauku
maitse järgi musta pipart, soola
praadimiseks õli

Lõika kõrvitsa ülemine osa ära, õõnesta lusikaga kuni kõrvitsa  sein  on 1,5-2 cm paksune. Lõigatud osa tükelda ja prae koos sibulaga.

Lisa pannile ka riivitud juurpeterselli ja tšillit, kui kõrvits pehme, võib lisada paprikat ja küüslauku. Hakkliha maitsesta musta pipra ja soolaga ning prae teisel pannil ja lisa siis köögiviljadele.

Pähkelkõrvits määri pealt õliga, maitsesta soolaga ning küpseta ahjus 10-15 minutit. Tõsta täidis kõrvitsasse ja küpseta veel 10-15 minutit. Serveeri iseseisva toiduna või ahjukartuli ja köögiviljadega

Keskmine hinne:
Sinu hinne: