Spinatispagetid aedvilja ja kanalihaga

Avaldatud: 02.06.2009 14:31

Retsept 4-le inimesele

500 g spagette
400 g broilerifileed
1 porgand
1 tsukiini
1 paprika
200 g spinatit (külmutatud)
100 g suitsupeekonit
200 ml 10% rõõska koort
200 ml kanapuljongit
100 g purustatud metspähkleid
pisut maisitärklist
praadimiseks õli
soola
pipart

Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees poolvalmis. Lõika broilerifilee ja peekon väiksemateks tükkideks. Aedviljad puhasta ning tükelda ribadeks. Vala kuumale pannile pisut õli ja prae esmalt peekon. Kui rasva tekib liialt palju, vala osa ära. Pruunistunud peekonile lisa kanaliha ja prae pisut. Seejärel sega hulka (sulatatud) spinat  ning aedviljad, pruunista veidi ja lisa rõõskkoor ning puljong. Hauta, kuni liha on lõplikult valmis. Vajadusel paksenda maisitärklisega. Maitsesta soola-pipraga ning sega hulka poolvalmis spagetid. Kuumuta, kuni spagetid on lõplikult valmis. Serveerimisel raputa peale pähklipuru. 

Allikas: Terevisioon
Kokk: Indrek Kivisalu

Keskmine hinne:
Sinu hinne: