Hiina nuudlid kanaga

Avaldatud: 18.03.2009 14:59

4-le

20 g tšillit
80 g ingverit
30 g küüslauku
200 g sibulaid
300 g paprikat
300 g zuccinit
50 g rohelist sibulat
200 ml magushaput kastet
400 g kanafileed
50 ml sojakastet
300 g nuudleid

Tšilli, ingver, küüslauk ja sibul lõika väikesteks kuubikuteks ja siis prae suures potis kergelt õliga. Seejärel lisa kanafilee (lõigatud ribadeks) ja prae kuni kana valmiseni (5 minutit), siis lisa paprika (lõigatud suurteks tükkideks) ja zuccini (lõigatud ratasteks), prae veel 2 minutit ja siis lisa sojakaste ja magushapu kaste. Keera tuli nõrgemaks ja kahe minuti pärast lisa valmis keedetud nuudlid ja hakitud sibul. Serveeri nii ruttu, kui võimalik.

Allikas: Terevisioon
Kokk: Nikita Tsunihhin

Keskmine hinne:
Sinu hinne: