Koorene kanapasta

Autor: Angelica Udeküll
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 05.02.2013 10:56

2 broileri kintsuliha

2 küüslauguküünt

¼ punast tšillit

2 spl õli

1 peotäis hakitud porrut

8 päikesekuivatatud tomatit

100-200 ml 35% rõõska koort (osa koorest võib asendada kanapuljongiga)

meresoola

purustatud musta pipart

2 spl parmesani juustu laaste

värsket basiilikut

100 g keetmata tagliatellesid

õli

meresoola

Broileri kintsuliha lõika ribadeks. Küüslauk koori ja haki peeneks. Tšilli hakki hästi peeneks. Porru lõika pikuti pooleks, pese hoolikalt jooksva vee all, kuivata majapidamispaberiga ja haki õhukesteks ribadeks. Päikesekuivatatud tomatid haki ribadeks.

Kuumuta pannil õli, lisa broileri kintsuliha, küüslauk, tšilli ja porru ning küpseta paar minutit. Lisa päikesekuivatatud tomatid ja rõõska koor. Kuumuta, kuni koor pakseneb ja maitsesta soola ja purustatud musta pipraga.

Tagliatelled keeda õli ja vähese soolaga vees, umbes 7-9 minutit ja seejärel kurna sõelal.

Serveeri tagliatelled koorese kanakastme, värske basiiliku ja parmesanilaastudega.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: