Taipärane kanawok

Autor: Ilmar Räni
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 20.10.2011 16:52

2-3 spl rapsiõli
100 g kanakintsufileed
100 g porgandit
100 g fenkolit
100 g punast sibulat
100 g paprikat
50 g suhkruherneid
1 spl rohelist karripastat
2-3 spl austrikastet
75 g wok nuudleid

mungoa ube
rohelist sibulat

Haki kanakintsud, porgand, fenkol, sibul, paprika ribadeks ja woki kõik komponendid retseptis toodud järjekorras, segades enne iga järgmise komponendi lisamist.
Lisa veidi vett ja wok nuudlid, sega läbi. Maitsesta karripasta ja austrikastmega ning woki kuni nuudlid on pehmed ca 3-4 min, lisa idud ja serveeri koheselt koos rohelise sibulaga.


Jook: roheline tee pomerantsikoorega

Keskmine hinne:
Sinu hinne: