Kreveti-suvikõrvitsa pasta

Autor: Anu Laan
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 24.04.2012 12:27

2-le

200 gr fettucine pastat
1 väike suvikõrvits
100-150 gr külmutatud krevette
10 kirsstomatit
1 küüslauguküüs
1 peperoncino (soovi korral)
Õli

Kuumuta õli pannil, lisa purustatud küüslauk ja peperoncino (kui soovid tulisemat
toitu). Lisa tükeldatud suvikõrvits.

Lase veidi haududa ja pane juurde külmutatud krevetid, hauta kuni krevetid on
sulanud.

Lisa kirsstomatid. Kui vedelikku on vähevõitu, siis võib vett juurde panna.

Kui tomatid on juba enam-vähem lagunenud, lisa sool.
Suvikõrvits ei tohi ära laguneda, muidu kaotab pasta oma ilusa värvi

Keeda pasta vastavalt paki peal olevale juhendile, kurna ja lisa pastale
pannipealne segu.
Keskmine hinne:
Sinu hinne: