Cao lau nuudlid

Avaldatud: 16.01.2009 11:03

350 g sealiha, nahata tagaosa
soola ja musta pipart
½ tl jahvatatud tähtaniisi
½ tl jahvatatud kaneeli
1 sidrunihein, peeneks hakitud
1 birdseye tšilli, peeneks hakitud
2 tl suhkrut
maapähkli õli
1 spl kalakastet
100 ml sojakastet
200 g  riisinuudleid (bun nuudleid) või muid nuudleid
3 peotäit hernevõrseid
4 peotäit ürte (basiilikut, piparmünti, koriandrit)

Hõõru sealiha soola, pipra, tähtaniisi, kaneeli, sidruniheina, tšilli ja suhkruga. Seejärel kuumuta vokis õli ja prae sealiha, kuni liha pind on kergelt karamellistunud. Kalla hulka kalakastet ja kuumuta, kuni kõik on aurustunud. Seejärel kalla juurde sojakaste ja 100 ml vett. Nõrgal kuumusel küpsetades sega sealiha aegajalt ja kuumuta liha kuni 10 minutit või kuni liha on valmis. Jäta liha jahtuma kastmesse, seejärel viiluta. Kaste jäta serveerimiseks alles.

Valmista noodlid vastavalt juhendile. Jaga nuudlid kaussidesse, peale tõsta viilutatud sealiha, seejärel tõsta kaussi ürdid ja kalla peale veel ülejäänud kaste. Serveerimiseks võid veel kõrvale panna riisiäädikat, kus on sees natuke hakitud tšillit.


Allikas: Terevisioon
Kokk: Aaro Lode

Keskmine hinne:
Sinu hinne: